Anglaterra - Kent

Aquest any alumnes de la nostra escola varen viatjar a Tonbrige per fer un intercanvi amb els estudiants de llengua castellana de l'escola Weald of Kent .

(Ver video 1)

(Ver video 2)

(Ver video 3)


La setmana que vàrem passar al comptat de Kent va ésser molt enriquidora per diversos motius. Com que els nostres alumnes s'allotjaven a les cases de les famílies angleses, a més de poder practicar l'anglès intensament, varen tenir la oportunitat de conèixer costums i maneres de fer pròpies del país i alhora van fer amics que els permetran continuar practicant l'anglès fins que tornin a un país de parla anglesa. Cal dir que les famílies angleses van tractar molt bé els nostres alumnes, als quals els van proposar diverses activitats molt interessants: excursions, teatre , disco ... una mica de tot.


Un altre objectiu del viatge era la visita a diverses escoles de primària de Kent, amb les quals els nostres alumnes varen col.laborar un parell de dies ajudant als professors a fer les classes de castellà, i val a dir que tant les escoles com els nostres alumnes van quedar molt satisfets amb l'experiència.


També vàrem tenir temps de fer el turista i vàrem anar un parell de dies a Londres, on vàrem passejar pels parcs i carrers més importants, vàrem intentar veure la Royal Family –sense gens d'èxit, i vàrem visitar els llocs més turístics fent-nos fotografies a tot arreu, i amb tot i tothom que fes pinta de “typical English”.


En resum, un viatge molt interessant que ens va permetre tastar la gastronomia, la cultura, l'oci i la manera de fer d'un país molt diferent al nostre.
Procesando la petición. ¡Espera, por favor!