Projecte Erasmus+

K1

Què és un projecte K1 ?

K1 se centra en la mobilitat dels individus per a millorar les seves habilitats i facilitar-los l'accés a una feina així com per a què siguin més conscients d'altres cultures.

K1 permet a les organitzacions oferir un sistema d'estudi estructurat, una experiència laboral, observar altres sistemes de treball i millorar les possibilitats de formació d'alumnes i professors.

Projecte VETSWHOGETS

VETSWHOGETS

És un projecte de mobilitat destinat als alumnes de gray mitjà de Stucom que els permet realitzar pràctiques laborals a Malta durant un mínim de 28 dies laborals.

Proyecto 2015-1-ES01-KA103-013267

k1-2015-1-ES01-KA103-013267

Realitzant pràctiques a l'empresa d'altres països durant un mínim de 2 mesos, per als alumnes de CFGS.

K2

Què és un projecte K2 ?

Els projectes K2 se centren en la cooperació per a la innovació i bones pràctiques.

Projecte GAIN TIME

gain-time

És un projecte, K2 que se centra en el desenvolupament i els usos de la metodologia Flipped a l'aula.

Projecte euapps4us

euapps4us

L'objectiu principal d'aquest projecte és motivar els estudiants a crear les seves pròpies aplicacions educatives d'una forma innovadora tenint en compte que això els ajudarà a sentir-se motivats per a seguir estudiant, per a millorar els seus resultats acadèmics i per a desenvolupar les seves habilitats empresarials, en poder comercialitzar els productes finals.

Projecte VISCONTI

visconti

VISConti és una aliança estratègica per a la creació de capacitar per a centres de Formació Professional. L'associació està formada per 17 organismes que inclouen: universitats, col·legis , autoritats educatives i altres organitzacions de 9 països, sota la direcció del Norges Teknik-Naturvitenskapelige Universitet de Noruega.

Està en part finançat per la Comissió Europea dins del programa Erasmus+.

Processant la petició. Espera, si us plau!