Diada telecomunicacions

El passat dijous dia 27 de setembre (Sant Gabriel, patró de les Telecomunicacions) es va celebrar al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona la 6ª Diada de les Telecomunicacions en la nostra ciutat, organitzada pel Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicacions de Catalunya.


Aquest acte van assistir alumnes de STI2M així com de ASI2M. Primer van assistir a una conferencia de inauguració d’aquesta diada amb la presencia de politics de l’ajuntament de Barcelona i del Govern de Catalunya.

La primera conferencia tractava sobre la Web 2.0 on els alumnes i tots els presents en aquella sala van poder escoltar i tanmateix aprendre amb les diferents presentacions dels ponents. Després d’aquesta primera conferència van poder gaudir d’un "break-coffe."
Poc després van assistir a un altre conferencia on es va tractar el tema de la fibra òptica fins a la llar, tenint en compte les cases construïdes abans del 1998, amb més desavantatges respectes a les d’obra més actual.

Xavi Domínguez, STI2
 

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10 Foto 11 Foto 12 Foto 13 Foto 14 Foto 15 Foto 16 Foto 17 Foto 18
Processant la petició. Espera, si us plau!