DIA DE LES ARTS

STUCOM presenta el seu websèrie
L’alumnat d’STUCOM dramatitza les seves vivències

Una nova cita en el Dia de Sant Jordi de tot STUCOM per ser fidels a aquesta tradició catalana. Com en anys anteriors l’alumnat i el professorat de Batxillerat ens vam traslladar al recinte universitari de la Universitat de Barcelona. Allà, a l’aula 113, al pati de Lletres, celebrem el Dia de la rosa i del llibre.
A les 11:30 en punt, Joan Zarzuela va donar la benvinguda i va presentar l’acte, al•ludint al significat d’aquesta tradició i recordant els diversos concursos que se celebraven. Tot això dins del marc d’aquesta efemèride que es consolida de nou al nostre Centre.
Seguidament la professora Glòria Roqué, conductora de l’acte, va presentar les alumnes Angelika Kiss i Ana de Liz, d’1bat3 que van explicar la Història i el significat d’aquesta tradició que són Els Jocs Florals a Catalunya.
Després d’això Glòria Roqué va passar la paraula al professor Angel Morán que va presentar l’exalumne Alger Sans, perquè iniciés la seva xerrada col•loqui sobre com el pensament filosòfic contempla els fets culturals. Després d’aquesta exposició va començar el concurs literari.

Concurs literari
Els professors Jordi Pérez i Jaime Heredero van prendre la paraula per proclamar els guanyadors del concurs literari en la modalitat de poesia i prosa. L’alumne Jordi de la Vega es va fer amb el guardó en poesia, per la seva obra titulada “El petit jardí, el jardí del SEU cor”. Per la seva banda l’alumna Angelika Kiss va guanyar el de prosa amb la seva obra “Amaya”. L’alumna Mariona Jiménez va llegir dues obres davant tot l’alumnat de Batxillerat.
Finalitzat aquest acte es va donar pas al concurs “L’ART de fer un Treball de Recerca”. Joan Zarzuela es va fer càrrec de la presentació dels guardonats: Laura Illa, Albert Muñoz, Victor Peñalver, Carlos Pérez, Laura Magrià, Adriana Polanco i Nestor Jado, acompanyats pels seus tutors Manel Sans, Anna Guillen, Pepa Maymó, Josep Bernadó i Jordi Pérez, que els van donar els seus guardons, el llibre i la rosa de Sant Jordi amb el diploma acreditatiu.

Concursos fotogràfics i de vídeo
Immediatament després va començar el concurs “L’ART de la Fotografia”, presentat en aquesta ocasió pel professor Manel Sans. Els guanyadors van ser Meritxell Marcos en la modalitat de La Naturalesa i Alex Sevilla en la modalitat de La Multiculturalitat i la Integració. Manel Sans els va lliurar el diploma acreditatiu més la targeta FNAC que tant agrada als alumnes.
En el mateix acte, el professor Jaume Torres va presentar el vídeo guanyador d’aquesta convocatòria. Menció especial per a l’alumne Néstor Jado pel seu curtmetratge “Claymation en 7 dies”

Entre aquests actes, el Taller de Música d’STUCOM, dirigit pel professor Guillermo Rodriguez, va interpretar diverses peces com “Boig per tu i Blowing in the wind”.

Estrena de la websèrie #eStudiants
Com a gran novetat en aquests Joc Florals es va presentar la websèrie, dirigida per Oriol Vila i Raquel Salvador. En aquest treball els alumnes d’STUCOM dramatitzen diverses situacions, naturals en les seves vides de joves i estudiants. Els protagonistes van sortir per explicar les seves experiències en els rodatges: són Gerad Albujer, Néstor Jado, Inés Villanueva, Albert Artigas, Andrea Toledo, Àlex Sevilla, Marc Ballester, Àlex Vicente, Adrià Reixach, Alejandra Pizarro, Ona Rocamora, Daniel Benejam i Gianluca Lovecchio.

Per acabar aquesta festa del llibre i de la rosa, el director d’STUCOM Xavi Camí va prendre la paraula per agrair la feina duta a terme per alumnes i professors en aquest Dia de Sant Jordi. També va ressaltar la importància de celebrar aquesta tradició i de consolidar-la i millorar-la any rere any.
Com a punt final, Guillermo Rodríguez i el seu grup musical van tancar l’acte interpretant Here comes the sun.

La parada
Simultàniament a aquesta celebració, a la porta d’STUCOM, la professora Patricia Gil i un grup d’alumnes, van muntar la parada amb els llibres donats i les roses que es van vendre al llarg de la jornada. Tot un èxit. Els diners recaptats es destinen a la Fundació Vicente Ferrer.

Àngel Morán

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10 Foto 11 Foto 12 Foto 13 Foto 14 Foto 15 Foto 16 Foto 17 Foto 18 Foto 19 Foto 20 Foto 21 Foto 22 Foto 23 Foto 24 Foto 25 Foto 26 Foto 27 Foto 28 Foto 29 Foto 30 Foto 31 Foto 32 Foto 33 Foto 34 Foto 35 Foto 36 Foto 37 Foto 38 Foto 39 Foto 40 Foto 41 Foto 42 Foto 43 Foto 44 Foto 45 Foto 46 Foto 47 Foto 48 Foto 49 Foto 50 Foto 51 Foto 52
Processant la petició. Espera, si us plau!