Dia de la ciència

El dia 29 de novembre, com a part del Dia de la Ciència, els alumnes de l’1BAT3 teníem previst anar a fer una visita guiada al Parc de Diagonal Mar i a la Fàbrica del Sol. Malgrat el bon plantejament i les expectatives de l’excursió, el dia 29 de novembre va acabar sent uns dels dies amb més pluja del mes, i la jornada no va ser tan activa o divertida com s’esperava.

Vam haver d’estar a l’escola fins a les 9, amb la incògnita de si podríem anar al Parc o no. Al final ens vam desplaçar amb metro fins  algun lloc de la zona de la Diagonal Mar (ens va costar determinar exactament  on érem) pèro no vam poder anar al parc, per les condicions meteorològiques. Donades les circumstàncies, vam acabar dintre de la Associació de Veïns del barri amb l’Oriol (el monitor) i vam poder dissenyar els nostres propis parcs sostenibles.

Després de veure el talent de la classe com a enginyers civils, vam  afrontar la pluja una altra vegada i vam esperar una estona sota un “porxo” que passés el temps per poder anar a l’hora reservada a la Fàbrica del Sol.

Una vegada allà, un edifici modernista, vam veure totes les possibilitats que existeixen avui en dia per tenir un edifici veritablement sostenible i vam veure el funcionament d’alguna d’aquestes energies (i també ens vam divertir amb uns llums fluorescents).
Considerant les adversitats, el dia no va anar tan malament com alguns pensàvem, i, irònicament, quan vam acabar la visita de la Fàbrica va deixar de ploure…

 

Ana de Liz (1Bat3)

Processant la petició. Espera, si us plau!