/descomptes-en-productes-apple-per-la-comunitat-educativa-del-grup-stucom/media/MicrosoftTeams-image.png

Descomptes en productes Apple per la comunitat educativa del Grup Stucom

 

  1. Accedir a l’enllaç de registre a la web de Microgestió: https://microgestio.com/registro

  2. Registrar-se amb l'email d'usuari. (utilitzar l'email de l'escola @365.stucom.com y @365.cesf.es).

  3. Seleccionar una contrasenya d'usuari.

  4. Introduir el codi VIPSTUCOM que permetrà l'accés exclusiu als usuaris de l'escola, i prémer el botó "Verificar" per validar el codi.

  5. Introduir el nom i cognom de l'usuari i el centre educatiu al que pertany e indicar si es tracta d'un professor o estudiant i prémer el boto de "Registre" per a finalitzar el procediment.

Condicions d'ús:

El portal de compres de Microgestió permetrà la compra de productes Apple amb el màxim descompte educatiu del fabricant, així com altres accessoris d’altres fabricants, amb la màxima seguretat de les dades i amb condicions de pagament flexibles; targeta de crèdit, transferència bancaria o si l’usuari ho desitja finançar les compres a terminis amb la integració amb Banco Cetelem.

Els productes adquirits en aquest portal gaudiran de la garantia oficial del fabricant, en el cas dels productes Apple, aquesta garantia es de dos anys, i en cas de qualsevol incidència serà tramitada directament amb el servei d’atenció al client de Microgestió o a les nostres botigues de Barcelona, Girona i Sant Cugat.

Opcionalment es podrà ampliar la garantia dels productes fins a tres anys, a tal efecte dins del portal hi trobareu els productes d’extensió de garantia AppleCare+ i les assegurances per danys i robatori, en aquest cas.

Contacte per a dubtes e incidències:

Guillem Paredes Santín- Telf. 607.221.560 - guillem.paredes@microgestio.es

Processant la petició. Espera, si us plau!