/cursets-angles-general-especific-empresarial/media/curs-angles-stucom-nivell-b1-a2-bec-first.jpg

Cursets d'anglès general i específic empresarial

Els centres del grup Stucom des de fa uns anys som Centres Examinadors de Cambridge, això permet a tots aquells alumnes que vulguin presentar-se als exàmens de tan reconeguda entitat, ho puguin fer a l’escola sense desplaçaments. A més perquè els hi resulti més còmode, organitzem com cada any, cursos específics d'anglès. Degut a la situació sanitària actual, ens veiem amb l’obligació de fer-ho de forma online.

Els cursos presenten els següents objectius:

1) Cursos d’anglès general per a qualsevol alumne d’STUCOM:

  • a) First Certificate : preparació de l’examen oficial de Cambridge reconegut mundialment equivalent a un B2 o superior si s'obté una bona qualificació, adreçat a tots els alumnes.
  • b) Nivell B1: Treballar estructures, vocabulari, conversa i expressió/comprensió a nivell intermig, indicat per a tots aquells alumnes que volen millorar el seu anglès general i a qui l’anglès els va bé.
  • c) Nivell A2: Reforçar l'anglès general de tots aquells alumnes que necessitin un repàs de les estructures gramaticals i el vocabulari essencials d'aquesta llengua per no tenir els coneixements necessaris.

2) Cursos d’anglès específic empresarial indicat especialment per a alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior de les famílies de Comerç i Màrketing i d’Administració i Gestió:

  • a) BEC Preliminary, preparació de l’examen de Cambridge que acredita la certificació en Anglès financer nivell B1, destinat principalment a alumnes de CFGS de la família de Comerç i Màrqueting i la d’Administració i Gestió que tenen un bon nivell i volen fer preparació específica per a l’examen oficial, que inclourà proves d’altres anys.
  • b) Preparació per a superar el mòdul d’Anglès Tècnic empresarial (llibre Benchmark Pre-Intermediate to Intermediate), específicament indicat per als cicles de Grau Superior de les famílies de Comerç i Màrketing i d’Administració i Gestió; per a aquells alumnes que vulguin repassar i reforçar totes les estructures, vocabulari i temes treballats a classe, ja que aquest mòdul els costa i volen preparar-lo amb garanties.

Les classes les imparteixen professors nadius i llicenciats en grups reduïts, són totalment pràctiques i es combinen amb la utilització de noves tecnologies amb l'objectiu que l'alumne es senti immers en la llengua anglesa d'una manera amena i alhora eficaç.

Les classes començaran la setmana del 16 de novembre, i seran de dilluns a dijous, un dia, o bé de 11.30h a 13h, o de 17h a 18.30h.

NOTA: Ampliat el termini per tal que tingueu temps de lliurar el full d'inscripció a secretaria si heu estat fent les classes a casa. De tota manera, també podeu enviar el full inscripció per correu a admissions@stucom.com.

 Informació de preus

 Full d'inscripció

Per a més informació no dubtin a contactar amb nosaltres trucant al 93 301 56 96 preguntant per la coordinació del Grup Stucom: Charo Cuart i Juanjo Sánchez

Processant la petició. Espera, si us plau!