Per què estudiar a STUCOM

 
Formació en valors: Stucom Centre d’estudis no es centra només en la transmissió de coneixements. També considerem molt important la formació integral de l’alumne.
Comunicació Escola i Família: a Stucom disposem d’informació immediata sobre el rendiment acadèmic i l’actitud de l’alumne. La compartim amb el seu entorn familiar dins el marc de l’acció tutorial.
Política de Qualitat: la Direcció de Stucom promou com a eina bàsica de millora, un Sistema de Gestió de la Qualitat d’acord amb la norma de refèrencia UNE-EN-ISO 9001/ 2015, per poder respondre a les necessitats del nostres clients.
Acció tutorial: el seguiment acadèmic de l’alumne i l’acció tutorial a Stucom són els pilars del nostre projecte educatiu.
Atenció personalitzada: per tal de reforçar els coneixements, Stucom posa a disposició dels alumnes les hores d’atenció personalitzada (fora de l’horari lectiu), orientades pels mateixos professors de Stucom.
Orientació universitària i inserció laboral: a Stucom posem a la vostra disposició el Departament d’Orientació Acadèmica, un equip de professionals que us assessoraran i ajudaran a prendre les millors decisions de futur.
Internacionalització: Stucom considera fonamental l’aprenentatge d’idiomes ja que us obren les portes a la comunicació global. Us oferim la possibilitat de realitzar intercanvis lingüístics i participar en projectes internacionals.
Programa per a esportistes: Stucom està implicat en l’esport i ofereix un Programa d’estudis adaptat per a esportistes de bon nivell que té per objectiu ajudar als joves esportistes a compaginar l’esport i els estudis.
Ubicació: està situat en el centre de la ciutat, amb facilitat de comunicació i gran varietat de transport públic. Escola molt accessible. Al costat de plaça Catalunya.
Noves tecnologies: la utilització de les TIC a les aules de STUCOM donen suport als professors i permeten fer les classes més amenes, atractives i visuals. En conseqüència, l’aprenentatge millora.
Processant la petició. Espera, si us plau!