Coneix STUCOM

estudiants
STUCOM ofereix una àmplia gamma d'estudis reglats, no reglats i formació online: Batxillerats, CFGS, CFGM, PQPI, proves d'accés, etc
internacional
STUCOM permet als seus estudiants i professors participar en intercanvis internacionals, empreses europees, projectes europeus Leonardo i Sòcrates..
basketm
STUCOM aposta per l'esport: competicions escolars, jornades esportives, torneig internacional i programes especials per a esportistes.
stucom-educacion-calidad-barcelona
Oferta formativa que oferim en el centre de Barcelona com a Centre Homologat i Concertat per la Generalitat de Catalunya.
todos-estudis
Servei d'assessorament en la FP analitzant detalladament les capacitats de l'experiència laboral en un informe final.
unesco-stucom
STUCOM compromès amb la societat, aposta per una formació de qualitat i alhora sensible amb el món. Així STUCOM té l'esment d'Escola Unesco
trabajo-stucom
STUCOM sempre mirant el futur dels estudiants té convenis amb empreses capdavanteres. Això permet oferir als estudiants llocs de treball en aquestes empreses.
donde-estamos-stucom
STUCOM al cor de la ciutat. Pensant amb la facilitat de comunicació i donant el màxim de facilitats d'accés. Escola accessible. Al costat de plaça Catalunya.
instalaciones-stucom
STUCOM compta amb unes instal·lacions òptimes i condicionades per a la millor formació. Zona esportiva de màxim nivell, zona wifi, zona d'estudi, bar i més.
europa-stucom
STUCOM ofereix a través de diversos blogs informació sobre activitats del centre, la selectivitat, el món tecnològic, l'empresarial i el màrqueting.
deporte-stucom
STUCOM publica al seu canal de youtube diferents vídeos realitzats amb el centre i els seus alumnes en diferents activitats realitzades.
xarxes-socials-stucom
STUCOM sempre amb la innovació de les Tecnologies d'informació. Ús de les TIC a l'aula i en nous mitjans de comunicació 2.0. Jornades Tecnològiques.
Processant la petició. Espera, si us plau!