Canal de STUCOM

(veure document pdf)

Es presenta a l'edició d'enguany de La mostra 09 el Projecte de Final de Cicle desenvolupat pel Sergi Garcia i el Pau Fernández, alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics, al Centre d’Estudis STUCOM.

El projecte implementa un canal de televisió privat com a mitjà de comunicació intern i de difusió. El projecte recull arquitectura, topologia i solució infraestructural segons les necessitats i dimensions del Centre. Així mateix, es complementa amb el disseny de l’estructura de la pantalla (en quatre subzones de continguts independents) i la programació del Canal.

El Canal de TV permet la difusió personalitzada dels continguts adients a cada planta de l’edifici segons el perfil de l’alumnat que en rep classes: dates d’exàmens i de matrícula, activitats extraescolars i complementàries, notícies d’actualitat,... quelcom que pugui ser d’interès per al col·lectiu que forma part d’Stucom.

Un segon objectiu és motivar i incentivar a alumnes, professors i PAS a participar amb els continguts del Canal fent arribar idees, material vídeo i fotogràfic d’interès, esdeveniments assenyalats, etc.

Tot plegat resulta una solució integral per la difusió de tota la informació d’interès per al col·lectiu acadèmic.

El dia de Sant Jordi d’enguany el projecte es va fer realitat i es van inaugurar les emissions del Canal Grup Stucom.

  • codi del centre: 08032361
  • nom del centre: Centre d'Estudi Stucom
  • nom del treball: Canal Stucom 2.0

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3
Processant la petició. Espera, si us plau!