CAMPANYA SOLIDÀRIA AMB EL CASAL D’ESTIU DEL RAVAL DE LA FUNDACIÓ ESCÓ 2014

Aquest any la Fundació ESCÓ ha posat en marxa una campanya de recollida d’esmorzars i berenars per al Casal Menjador d’Estiu per als nens del RAVAL.
L’objectiu ha estat recollir una sèrie d’aliments per poder oferir als infants que hi participen l’esmorzar i el berenar. Són infants que no tenen la possibilitat d’accedir a altres recursos d’oci durant l’estiu i que viuen en un entorn amb mancances socials, educatives, familiars i econòmiques.
STUCOM, com ja fa molts anys, ha col•laborat en aquesta iniciativa recollint productes com llet, sucs de fruites, galetes, cereals, cacau,.. i donatius.
Primer vam fer unes xerrades de sensibilització per als alumnes el dimecres dia 21 de maig. La Mª José, responsable del Casal d’Estiu, i la Isabel, treballadora social de la fundació, van donar una explicació de la Fundació, els seus objectius, la seva situació, trajectòria i les característiques de la campanya del casal que acull al voltant de 200 infants d’entre 3 i 12 anys en situació d’exclusió social. Per a molts és l’única opció de lleure que tenen durant l’època de vacances i els ofereix també l’oportunitat de mantenir una alimentació mínima equilibrada durant aquest període.
Van resultar interessants i motivadores i d’elles en va sortir un equip de col•laboradors directes per coordinar tota la campanya. El dia 23 van informar a totes les classes de la campanya i van anunciar com es podien fer els donatius en els propers dies.
Els dies 26 i 27 de maig es va fer la recollida en la qual es va aconseguir un bon nombre d’aliments i 200€ de donatius.
Des del Projecte UNESCO de STUCOM fem arribar el nostre agraïment a tota la comunicat educativa i molt especialment als alumnes de PQPI.

PROJECTE UNESCO STUCOM

Processant la petició. Espera, si us plau!