Batxillerat BTEC d’Arts Escèniques a Barcelona

Batxillerat d’Arts Escèniques a Barcelona

Edifici Còrsega

2 anys

 • 1r Matins
 • /2n Matins

Esart imparteix el Batxillerat d’Arts Escèniques a Barcelona perquè el nostre alumnat pugui complir el seu gran somni: dedicar-se professionalment al meravellós món de la interpretació. Un somni que comença a les instal·lacions del nostre centre, perfectament equipades per a aquesta disciplina, i que tindrà el suport dels millors professors/es, els/les quals són a la vegada professionals en actiu del sector.

A més, proporciona un plus a tot el nostre alumnat, que farà més realitzable aquest somni: el diploma britànic Edexcel BTEC L3 – Diploma in Performing Arts, que s’obté de manera simultània al títol oficial de Batxillerat. Pren nota de tota la informació sobre el nostre Batxillerat d’Arts escèniques a Barcelona.

A QUI VA DIRIGIT

Aquest Batxillerat d’Arts escèniques està dirigit, de manera general, a tots/es aquells/es que senten vocació per la interpretació, ja sigui de caràcter dramàtic o coreogràfic, i per tant desitgen explotar les seves qualitats en el món del teatre o de la dansa, entre d’altres disciplines.

Més específicament, és molt recomanable cursar aquest Batxillerat d’Arts Escèniques a Barcelona si vols continuar els teus estudis seguint alguna d’aquestes vies:

 • Escola Superior d’Art Dramàtic
 • Conservatori de Dansa
 • Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle
 • Cicles formatius de grau mig i de grau superior, amb diverses opcions en dansa i art dramàtic

OBJECTIUS

El primer objectiu d’aquest Batxillerat d’Arts escèniques és, per descomptat, formar l’alumnat perquè superi amb èxit aquesta important etapa educativa i faci front a les proves d’accés a la universitat en les millors condicions.

Però no és l’únic objectiu: gràcies a aquest Batxillerat d’Arts escèniques a Barcelona, els/les alumnes poden obtenir un títol de gran valor per al seu currículum: el diploma britànic Edexcel BTEC L3 Diploma in Performing Arts, de reconeixement reconegut internacional.

Per últim, un altre objectiu general i molt valuós és formar els/les alumnes en la idea que les arts escèniques són un motor per millorar la societat, mitjançant la transmissió d’emocions i el foment de la reflexió.

Jaume Morató

Coordinador BTEC Arts Escèniques ESART

Els professors són professionals en actiu i amb un gran bagatge en el sector de les arts escèniques.

Pla d'estudi


Projecte BTEC: valor afegit

Simultàniament a l’esmentat pla d’estudis, aquest Batxillerat d’Arts escèniques d’Esart imparteix les matèries o unitats per obtenir el diploma britànic in Performing Arts (BTEC). El seu programa, que també es reparteix en dos anys acadèmics, s’organitza de la següent manera:

 

1r curs

 

A1 Explorant els estils interpretatius 

En aquesta unitat, els/les alumnes, amb ajuda del professorat, investiguen sobre diferents estils en tres disciplines (teatre, dansa i cant) i reforcen tota la part tècnica. Com a cloenda, es fan dos tallers on es posa en pràctica tot allò que s’ha anat treballant durant la unitat.

F16 Planificació d’una carrera en la indústria

En aquesta unitat, els/les alumnes porten a terme una investigació sobre la indústria de les arts escèniques. Se centren en la part de la indústria que més els atrau i fan un estudi per poder comparar diferents tasques i rols, que aquesta indústria els pot proporcionar.

G18 Producció d’un projecte personal

En aquesta unitat, els/les alumnes treballen en un projecte personal: creació de la dramatúrgia, Coreografies, cançons, pressupost i projecte per escrit.

G19 Ús de material per a la promoció

En aquesta unitat, els/les alumnes treballen en l’adquisició de coneixements per poder fer autopromoció del projecte. Aprenen a utilitzar programes d’edició de vídeo i música, a crear pàgines web personals, a crear un vídeo reel i un portfoli i a gestionar canals de YouTube, Instagram i Tik Tok aplicat a l’autopromoció en la xarxa.

 

2n curs

G18 Producció d’un projecte personal

En aquesta unitat, els/les alumnes treballen en un projecte personal: creació de la dramatúrgia, Coreografies, cançons, pressupost i projecte per escrit.

G19 Ús de material per a la promoció

En aquesta unitat, els/les alumnes treballen en l’adquisició de coneixements per poder fer autopromoció del projecte. Aprenen a tilitzar programes d’edició de vídeo i música, a crear pàgines web personals, a crear un video reel i un portfollio i a gestionar canals de youtube, instagram i tik tok aplicat a l’autopromoció en la xarxa.

A2 Creant material interpretatiu

En aquesta unitat, els/les alumnes fan la creació d’una peça teatral. Escriuen la dramatúrgia, creen les coreografies, ideen el vestuari, l’escenografia, les cançons, etc., per acabar coneixent i portant a terme tot el procés de creació d’una obra de teatre.

H22 El projecte en grup

En aquesta unitat, els/les alumnes assagen l’obra de creació fins arribar a l’assaig general.

H23 Realització del projecte en grup

En aquesta unitat, els/les alumnes assagen l’obra de creació fins arribar a l’estrena davant d’un públic.


Sortides professionals

Aquest Batxillerat d’Arts escèniques a Barcelona es pot concebre com el primer pas per aconseguir l’objectiu somniat pel seu alumnat: dedicar-se en el futur al món de la interpretació o la dansa. 

STUDENT STORIES

 • ESART - Batxillerat Arts Escèniques - Victòria Torraa

  Victòria Torras

 • Batxillerat Arts Escèniques - Berta Borràs

  Berta Borràs

 • Batxillerat Arts Escèniques - Laia Bardella

  Laia Bardella

 • Batxillerat Arts Escèniques - Nit Mañosa

  Nit Mañosa

 • Batxillerat Arts Escèniques - Aida Verdaguer

  Aida Verdaguer

 • Batxillerat Arts Escèniques - Karla Puig

  Karla Puig

 • Batxillerat Arts Escèniques - Núria Sagalés

  Núria Sagalés

 • Esart per mi significa passió, motivació, dedicació i sobretot ganes d’aprendre

  Victòria Torras

  BTEC Arts Escèniques

 • El nivell acadèmic que ens proposen és molt alt, tant en les assignatures comuns com en les específiques

  Berta Borràs

  BTEC Arts Escèniques

 • Em vaig sentir guiada i recolzada en tot moment.

  Laia Bardella

  BTEC Arts Escèniques

 • A ESART, he trobat allò que buscava en un batxillerat. Jo volia art, dansa i diversitat. Estic molt feliç.

  Nit Mañosa

  BTEC Arts Escèniques

 • El professorat d'ESART davant de dubtes i dificultats, sempre van estar allà per ajudar.

  Aida Verdaguer

  BTEC Arts Escèniques

 • La relació amb els companys és de companyerisme, no he vist mai que s’hagi exclòs a ningú

  Karla Puig

  BTEC Arts Escèniques

 • Agrairé sempre a Esart l'empenta que em va donar i avui dia me'n adono de lo preparada que estic gràcies a ells.

  Núria Sagalés

  BTEC Arts Escèniques

Estudis Relacionats