Batxillerat dual: Doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà | STUCOM

Batxillerat dual: Doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà

En la missió de potenciar el batxillerat i aprofundir el multilingüisme des de l’escola, hem signat recentment un conveni amb Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units i líder en educació virtual, amb més de 180 escoles, més de 100.000 alumnes presencials i 10.000 de virtuals.

Mitjançant aquest conveni, volem implementar el proper curs escolar 2019-2020, un nou programa extraescolar de doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà per a alumnes de batxillerat.

Gràcies a aquest programa, aquells alumnes de Batxillerat que triïn aquesta opció podran cursar simultàniament ambdós estudis alhora.

El programa es realitza online. Els alumnes que s’hi adhereixin hauran de cursar un total de 6 crèdits nord-americans, que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els farà aconseguir, a més de la titulació obtinguda a l’escola, la titulació nord-americana de High School.

Són molts els valors i els avantatges que el Diploma Dual aporta als alumnes, entre les quals destaquen els tres objectius principals del programa:

  • Immersió lingüística: Tot el programa es duu a terme en anglès des del primer moment, i ofereix un contacte constant i directe amb els EUA
  • Immersió tecnològica: 100% online, permet als alumnes treballar i desenvolupar-se en un entorn de futur, totalment digital.
  • Immersió personal: Afavoreix un gran nivell d’autonomia, responsabilitat i maduresa en la gestió del treball

 

lectura

Presentació

lectura

Informació General

lectura

Condicions econòmiques

lectura

Manual pares/alumnes

Processant la petició. Espera, si us plau!