/basquet-femeni-stucom-a-la-diada-de-l-escola-nabi/media/3.jpg

Bàsquet Femení STUCOM a la Diada de l’Escola Nabí

Un cop finalitzada la temporada oficial, l’equip femení de bàsquet del Centre d’Estudis Stucom va rebre una invitació per part de l’Escola Nabí per a participar a la Diada que organitzava l’escola per a les seves activitats extraescolars.

El format de la competició era un triangular entre l’Escola Nabí, el CEIP Orlandai i Stucom. El sistema de joc estava basat en disputar dos períodes de 10 minuts, és a dir, una part de 20 minuts, contra cada equip i el guanyador sortiria del que aconseguís millor classificació.

El primer partit enfrontava a l’Escola Nabí contra Stucom. El partit va començar molt malament per a Stucom ja que estaven molt adormides, jugant a un ritme molt suau i sense la tensió necessària per a disputar un partit, arribant al final del primer període perdent clarament per 18-7. En el segon període el ritme de joc va canviar totalment i, gràcies a una bona defensa, es trobava amb més facilitat el camí cap a cistella. Tot i això, al final es va perdre per 28-21 després d’un primer període molt fluix.

El segon partit enfrontava al CEIP Orlandai contra Stucom. Jugar aquest partit després del bon ritme de joc amb el que va finalitzar el primer partit va propiciar que les noies d’Stucom controlessin el partit des del primer moment. S’aconseguia realitzar una molt bona defensa des del primer minut que permetia arribar al final del primer període 11-5 favorable a Stucom. Mentre que en el segon període Stucom seguia defensant a gran nivell i les cistelles de Natalia Rodríguez van permetre la victòria d’Stucom amb el resultat final de 19-15. Les noies d’Stucom aconseguien així guanyar al CEIP Orlandai, equip invicte durant tota la temporada i que perdia així el primer partit de l’any.

El tercer i últim partit enfrontava a l’Escola Nabí contra el CEIP Orlandai. La victòria final va recaure del costat de les jugadores de l’Orlandai per un ajustat 19-18. Amb aquest resultat es produïa un triple empat entre els tres equips i el guanyador es decidiria per a la diferència de punts. Al realitzar els oportuns càlculs, l’equip guanyador de la Diada va ser l’Escola Nabí, mentre que Stucom quedava en una meritòria segona posició.

Molt bona participació de les noies d’Stucom sumant una victòria contra l’intractable Orlandai.

Les Jugadores


Jugadores Participants: Carla Surribas, Núria Gaset, Tamara Ollés, Natalia Rodríguez, Mireia Tarrés, Cristina Baiges, Mireia Bachiller i Aina Tugas.

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3
Processant la petició. Espera, si us plau!