/aprenent-noves-tecnologies-a-classe/media/noves tecnologies.jpg

Aprenent noves tecnologies a classe

Els alumnes dels cicles de DAW i de DAM, en el mòdul d’Entorns de Desenvolupament, han estat treballant diferents tecnologies actuals de manera autònoma, per tal de potenciar la capacitat d’autoaprenentatge a partir d’unes bases comunes treballades a classe.

Les tecnologies escollides pels alumnes de DAW amb el suport del professor han estat les següents: PhoneGap, Backbone.js, Ionic, Swing, C#, Python, 960 Grid System, Bash, jQuery Mobile, Bootstrap i MongoDB.

Les tecnologies escollides pels alumnes de DAM han estat, per una altra banda, Wolfram, Boostrap, Java 8 i Go, el nou llenguatge de programació pel qual està apostant fort Google.

Totes aquestes tecnologies són pioneres en l’àmbit del desenvolupament sobre diferents plataformes, i el fet de conèixer-les i treballar-les permet que puguin incorporar un nou camp d’aprenentatge en la seva base de coneixements i en el seu currículum.

Després de treballar-ho a classe, cadascun d’ells ha presentat a la resta de companys la seva tecnologia de manera molt pràctica, fent una petita introducció teòrica i posteriorment una demostració pràctica amb codis d’exemple per tal que tots els alumnes puguin aprendre i obtenir uns coneixements bàsics de totes les tecnologies escollides pels seus companys.

Cal remarcar que l’experiència ha sigut molt positiva, ja que els alumnes han estat molt motivats pel fet d’aprendre una tecnologia escollida per ells mateixos, i que el resultat de l’aprenentatge ha demostrat l’alt nivell que són capaços d’aconseguir de manera autònoma amb unes bases que van adquirint al llarg del cicle.

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9
Processant la petició. Espera, si us plau!