Inglaterra - Wight

Al novembre un grup d'alumnes i el professor de llengües Juanjo Sánchez, van agafar un vol a les 11.30 del matí amb destinació London Heathrow, on agafarien un taxi que els portaria a Portsmouth, ciutat costanera del sud d'Anglaterra, per agafar un ferry cap a l'Illa de Wight.

A l'illa, van poder fer pràctiques a empreses i un intercanvi amb els estudiants de Ryde High School, escola amiga i associada d'Stucom amb la qual es fan intercanvis anuals amb estudiants i amb la qual es participa en diversos projectes com el Sócrates Lifestyles i Leonardo SPSELL . Aquesta escola és famosa per la seva especialització en l'ensenyament de llengües estrangeres des de fa molts anys.

A Ryde, van tenir l'oportunitat de viure el sistema educatiu anglès des de dintre, fent classes de diferents matèries, com ara Geografia, Geologia, Turisme, Francès o Anglès, i ajudant a portar a terme les classes d'espanyol que s'imparteixen al centre, tot intercanviant experiències i donant a conèixer la nostra cultura als estudiants anglesos. Va ser una experiència molt positiva i enriquidora.

A més de visitar dues localitats de l'illa, com ara Newport i Cowes, també es van anar a visitar Osborne House, gran mansió on la reina Victòria d'Anglaterra passava les seves vacances i on va anar a morir, i Alum Bay, amb unes vistes meravelloses de l'horitzó des dels penya-segats més famosos de tota l'illa.

Van passar el dia a Londres, ciutat de ciutats, cosmopolita, multicultural i viva. Allà van veure la torre de Londres, el pont de la torre, el Big Ben, el parlament, les famoses places de Picadilly Circus i Trafalgar, i com no, el famós centre comercial Harrods. Per molts, era el primer cop que anaven a la capital d'Anglaterra, i va ser una experiència magnífica.

Van agafar l'avió a Londres de tornada a casa. La tornada va ser tranquil·la, plena de records d'una setmana de convivència fructífera.

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10 Foto 11 Foto 12 Foto 13 Foto 14 Foto 15 Foto 16 Foto 17 Foto 18 Foto 19 Foto 20
Processant la petició. Espera, si us plau!