Anglaterra - Kent

Aquest any alumnes de la nostra escola varen viatjar a Tonbrige per fer un intercanvi amb els estudiants de llengua castellana de l'escola Weald of Kent .

La setmana que vàrem passar al comptat de Kent va ésser molt enriquidora per diversos motius. Com que els nostres alumnes s'allotjaven a les cases de les famílies angleses, a més de poder practicar l'anglès intensament, varen tenir la oportunitat de conèixer costums i maneres de fer pròpies del país i alhora van fer amics que els permetran continuar practicant l'anglès fins que tornin a un país de parla anglesa. Cal dir que les famílies angleses van tractar molt bé els nostres alumnes, als quals els van proposar diverses activitats molt interessants: excursions, teatre , disco ... una mica de tot.

Un altre objectiu del viatge era la visita a diverses escoles de primària de Kent, amb les quals els nostres alumnes varen col.laborar un parell de dies ajudant als professors a fer les classes de castellà, i val a dir que tant les escoles com els nostres alumnes van quedar molt satisfets amb l'experiència.


També vàrem tenir temps de fer el turista i vàrem anar un parell de dies a Londres, on vàrem passejar pels parcs i carrers més importants, vàrem intentar veure la Royal Family –sense gens d'èxit, i vàrem visitar els llocs més turístics fent-nos fotografies a tot arreu, i amb tot i tothom que fes pinta de “typical English”.

En resum, un viatge molt interessant que ens va permetre tastar la gastronomia, la cultura, l'oci i la manera de fer d'un país molt diferent al nostre.

 

 

Galeria fotogràfica:

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10 Foto 11 Foto 12 Foto 13 Foto 14 Foto 15
Processant la petició. Espera, si us plau!