Qui som?

 

El Centre d’Estudis Stucom és una institució privada concertada i laica creada l’any 1971, fruit d’una llarga tradició familiar que neix a Barcelona el 1952, amb la fundació Col.legi Camí a càrrec del pedagog Josep Maria Camí Camí.

Al llarg d’aquests 45 anys, els nostres objectius han tingut el fonament en un grup de professionals que, amb el seu treball diari, donen prestigi i enorgulleixen la nostra institució que ha estat capaç; d’adaptar-se als canvis, formar milers d’alumnes i inserir-los al món laboral amb èxit.

La nova formació professional ha de donar resposta a les exigències del mercat de treball, que cada vegada és més complex i requereix major especialització. A més, hem de fer front a una conjuntura econòmica que no afavoreix la inserció dels joves professionals a les empreses.

És per aquest motiu que l’escola afronta el repte de reestructurar els cicles formatius amb ambició i valentia, dotant els alumnes dels coneixements, habilitats i recursos que els calen per afrontar aquesta nova realitat econòmica i laboral.