Coneix STUCOM

estudiants

STUCOM ofereix una àmplia gamma d’estudis reglats, no reglats i formació online: Batxillerats, CFGS, CFGM, PQPI, proves d’accés, etc

internacional

STUCOM permet als seus estudiants i professors participar en intercanvis internacionals, empreses europees, projectes europeus Leonardo i Sòcrates..

basketm

STUCOM aposta per l’esport: competicions escolars, jornades esportives, torneig internacional i programes especials per a esportistes.

stucom-educacion-calidad-barcelona

Oferta formativa que oferim en el centre de Barcelona com a Centre Homologat i Concertat per la Generalitat de Catalunya.

todos-estudis

Servei d’assessorament en la FP analitzant detalladament les capacitats de l’experiència laboral en un informe final.

unesco-stucom

STUCOM compromès amb la societat, aposta per una formació de qualitat i alhora sensible amb el món. Així STUCOM té l’esment d’Escola Unesco

trabajo-stucom

STUCOM sempre mirant el futur dels estudiants té convenis amb empreses capdavanteres. Això permet oferir als estudiants llocs de treball en aquestes empreses.

donde-estamos-stucom

STUCOM al cor de la ciutat. Pensant amb la facilitat de comunicació i donant el màxim de facilitats d’accés. Escola accessible. Al costat de plaça Catalunya.

instalaciones-stucom

STUCOM compta amb unes instal·lacions òptimes i condicionades per a la millor formació. Zona esportiva de màxim nivell, zona wifi, zona d’estudi, bar i més.

europa-stucom

STUCOM ofereix a través de diversos blogs informació sobre activitats del centre, la selectivitat, el món tecnològic, l’empresarial i el màrqueting.

deporte-stucom

STUCOM publica al seu canal de youtube diferents vídeos realitzats amb el centre i els seus alumnes en diferents activitats realitzades.

STUCOM 2.0

xarxes-socials-stucom

STUCOM sempre amb la innovació de les Tecnologies d’informació. Ús de les TIC a l’aula i en nous mitjans de comunicació 2.0. Jornades Tecnològiques.